Videomaker · Producent

Klaartje Snoeren

Missie

Regie hebben en houden. Het zijn woorden die passen bij Klaartje Snoeren als haar jeugd bij Terheijden. Het klinkt als een inkoppertje als je weet dat ze als ondernemer van De Verbeelders dagelijks is de weer is met een filmcamera. Ze denkt in bewegend beeld en vloeiende overgangen. In contentstrategie en verbeelding van de communicatie.

Werk

Ja, en dan hebben we het over regie pákken. Ook zo’n sterke kant van haar. Dat waarderen we bij Krachtfactor. Aanklooien zit niet in haar karakter. Doelgericht het initiatief nemen wél. Daarbij kiest Klaartje bewust voor duurzaamheid. Haar voetafdruk laat ze graag achter bij organisaties en bedrijven die bezig in de nieuwe economie: klimaatneutraal en circulair.

Krachtfactor

Geen woorden maar daden. Dat past bij een Verbeelder. Het zou haar motto kunnen zijn. Ware het niet dat deze ondernemer een journalistieke opleiding heeft genoten en niet bang is voor een beetje ABC. Ze is een filmmaker met een inhoudelijke kijk op zaken. En die blik deelt ze het liefst met klanten en collega’s. Want alleen samen kun je elkaar optillen. (Prachtig beeld!)

Direct contact met Klaartje

ons team

Olga

Tekst
Social media
Training

Peter

Grafisch ontwerp
Projectmanager
Drukwerk

Myra

Webdesigner
SEO
Online specialist

Klaartje

Videomaker
Producent
Regisseur

Jasper

ICT advies
Systeembeheerder
Cloud

krachtfactor-communicatie webdesign ict vormgeving tekst video

Edwin

E-mailmarketing
Activecampaign
Social Media