Webdesign · Online Specialist

Myra Doodeman

Missie

‘Ik ben altijd op zoek naar het wow-effect. Geen website die ik maak is hetzelfde, kán ook niet hetzelfde zijn. Want iedere ondernemer heeft zijn eigen focus, ieder bedrijf zijn eigen doel. En of het nu gaat over zoekmachineoptimalisatie of een webshop; voor mij niets leukers dan die waardering die je van je klant z’n gezicht afleest.’

Werk

Vinden, vond, gevonden worden… En dan in combinatie met het maken van websites. Bij Sites & Search ben je aan het juiste adres. Vraag dan vooral ook even naar meer mogelijkheden, meer functionaliteiten en meer diensten die ze kan leveren. Want ze heeft meer in haar mars. Ze ontwikkelt en werkt net zo lang door tot ze een glimlach op haar gezicht heeft (die ze ook bij haar klanten wil zien…)

Krachtfactor

Perfectionistisch? Myra? Jazeker! Dat is eigenlijk een hele goede afwijking voor een zelfstandige met een eigen bedrijf. Een pittbullmentaliteit is misschien te scherp geformuleerd. Maar vasthoudend is ze. Vol kracht. En daar bereikt deze Noord-Hollandse de hele wwwereld mee. 

Direct contact met Myra

ons team

Olga

Tekst
Social media
Training

Peter

Grafisch ontwerp
Projectmanager
Drukwerk

Myra

Webdesigner
SEO
Online specialist

Klaartje

Videomaker
Producent
Regisseur

Jasper

ICT advies
Systeembeheerder
Cloud

krachtfactor-communicatie webdesign ict vormgeving tekst video

Edwin

E-mailmarketing
Activecampaign
Social Media